Juridisk företagsrådgivning, Stockholm & övriga Sverige

Kontakta oss

Telefon: 08-4401174
E-post: sinfjuridik@sinf.se
Adress: Klara Norra Kyrkogata 31
111 22 Stockholm

Du kan även fylla i vårt formulär så kontaktar vi dig.

Juridisk företagsrådgivning, Stockholm & övriga Sverige

Välkommen till oss på SINF när du behöver juridisk företagsrådgivning i Stockholm. Vi fungerar som ditt företags egen bolagsjurist där vi ger dig stöd i din verksamhet och hjälper dig att bli en bra arbetsgivare. Våra tjänster innefattar bland annat hjälp med att skriva och tolka avtal, övergång av verksamhet, policys, konkurs, rekonstruktion och rådgivning kring personalfrågor. Genom att ta hjälp av professionell juridisk rådgivning som du får av våra erfarna jurister kan du ägna din tid, energi och ditt fokus åt ditt egentliga arbete och samtidigt undvika att skapa onödiga konflikter på arbetsplatsen.
 

Juridisk företagsrådgivning, Stockholm & övriga Sverige

Juridisk rådgivning för företag i Stockholm

Nästan alla företag råkar någon gång ut för juridiska problem eller frågeställningar, till exempel att kunder inte betalar fakturor eller strular till det med affärsavtalen, eller att säga upp arbetstagare på företaget. Dessa typer av problem eller ärenden stör, flyttar fokus och påverkar ditt arbete, och att då få professionell och snabb rådgivning från erfarna jurister är ovärderligt. Fördelen med att anlita oss på SINF är framförallt vår långa erfarenhet och breda kompetens. Vi har arbetat med juridisk rådgivning för företag i Stockholm och övriga landet sedan 1941 och genom åren har vi hjälpt både stora och små bolag inom en rad olika områden. Det gör att vi har den kunskap som krävs där vi kan erbjuda de praktiska lösningar som behövs för att lösa problemet och komma vidare. Vi på SINF står helt enkelt på företagarnas sida och vi arbetar både snabbt, kvalitativt och personligt – ungefär som om vi satt i rummet intill.

Så arbetar vi med juridisk företagsrådgivning

Vi erbjuder olika tjänster inom arbetsrätt och affärsjuridik. Arbetsrätt handlar om förhållandet mellan arbetsgivare och arbetstagare, medan affärsjuridik innefattar rättigheter och skyldigheter till kunder, leverantörer, samarbetspartners och eventuella delägare. Många gånger kan det upplevas som att problemet är unikt för just ert företag, men det finns sätt att komma vidare. Vi tar oss gärna an både små och stora utmaningar och du kan alltid vara helt trygg med att våra jurister ser till att allting sköts helt korrekt. Med oss får du alltid det svar du behöver – ärligt och rakt.

Kontakta oss för juridisk rådgivning i Stockholm

Vi på SINF har ett brett kontaktnät och håller alltid konkurrenskraftiga priser, vilket gör oss till ett klokt och bra val av bolagsjurist till ditt företag. Här på webben har vi listat de områden vi arbetar med samt vad för stöd och rådgivning vi erbjuder dig som kund. Om du vill veta mer om hur vi arbetar med juridisk rådgivning i Stockholm är du varmt välkommen att höra av dig till oss genom att ringa någon av våra jurister eller fylla i kontaktformuläret här på vår hemsida, så hjälper vi dig. Välkommen till SINF när du behöver juridisk rådgivning för företag.

Nyckelord:
Juridisk rådgivning för företag Stockholm | Juridisk företagsrådgivning

REFERENSER

Erfarna juridiska rådgivare

Våra jurister arbetar med olika typer av företag, branscher och i vitt skilda juridiska områden. Alla våra jurister besitter bred kompetens och fördjupade kunskaper inom sina specialistområden.

Alexander Clomén, Chefsjurist
Vanessa von Zweigbergk, Bolagsjurist
Patrick Gustavsson, Bolagsjurist
Anna Winblad von Walter, Bolagsjurist

Vi pekar dig rätt

Berätta om ditt ärende och vilken typ av råd du behöver så pekar vi dig till rätt jurist som kontaktar dig för en första kostnadsfri rådgivning.

* Alla fält behöver fyllas i